dijous, 11 de novembre del 2010

Inici

Viatge a la Patagònia
Vam començar a gestar el viatge a principis d’any. La raó que en Joan (el fill) volia anar a les illes Falkland (Malvines). Dient que amb la Dolors (la muller) podíem adelantar-nos a continuació es va començar la planificació, dels llocs on volíem anar, vam decidir fer el típic, Puerto Natales (Torres del Paine) Ruta W. El Calafate (Perito Moreno com no i Upsala). El Chalten fent un parell d’excursions. Tornar al Calafate i un vol fins Ushuaia, per visitar els confins de la Terra de Foc. A les tres setmanes tornada a Punta Arenas. Així ho van decidir i tot seguit mirar els vols preus amb els dies mes assequibles d’un dia a l’altre pot variar molt. Buscar allotjaments i fer reserves. Hi ha hotels que fan reserves pel pac que vols fer a la zona. A Puerto Natales prèvia petició fans les reserves per els refugis del Paine i els medis per anar-hi, a més de guardar el material que no necessites. Uns hotels sols demanen un núm. de targeta, altres un avançament 30% aprox. Els bitllets d’avió els comprarem a una empres de BCN que opera per Internet.
Vol de BCN a Punta Arenas escales a Madrid i Santiago de Chile.
Preu avió BCN - Punta Arenas (PUG) 1100€ per persona
Preu avió El Calafate (FTE)– Ushuaia(USH) 193€ p.p.
Canvi de parella la Dolors torna a BCN i arriba en Joan per anar a les Illes Falkland. Per anar a les Falkland hi ha un vol setmanal de Punta Arenas a Stanley, la capital. Seguidament vol cap a la illa de Pebble, seguit de Saunders i a Sea Lion la illa més al sud amb els últims dies a Stanley passats 15 dies tornem a casa.
Això es el resum del viatge cinc setmanes en terres australs, esperant gaudir de paisatge, flora i fauna per a mi desconeguda. Aniré detallant el procés a mida que tingui connexió a la xarxa. Com la informació que hi ha es força pobre pot ser servirà per algú que vulgui anar a la patagònia fent servir la meva experiència.
No donaré els nom del hotels puig cadascú te les seves possibilitats i exigències però si els preus estimatius. Igual que els viatges en autobús, que són força extensos i necessaris. Per tant ho deixo aquí fins la pròxima connexió al sud americà.