divendres, 26 de novembre del 2010

Patagonia - Torres del Paine


OBSEVACIONS GENERALS.
1. Cal tenir en comte que el temps tot i no ser fred és ventós i poc o molt plou cada dia, si mes no per emprenyar, a l’hora de caminar cal portar una samarreta un folre i un gore, si fa calor t’ho treus i una funda impermeable per cobrir la motxilla.
2. Els refugis, es dorm en lliteres de 2x3 per habitació en alguns pot ser de 3x3 la gent està cansada i no fa gaire gresca, a les 7 del matí esmorzar. Si no t’encantes tens aigua calenta per dutxar-te. El menjar es el que hi ha no es pot ser massa exigent. Et fan anar descalç pel que unes xancles no hi són de més. Si no portes sac de dormir per una mòdica quantitat en lloguen. Per veure aigua de l’aixeta les begudes són caríssimes.
3. La parada al Alberge las torres espot suprimir i anar de dret a Puerto Natales això si o et fas portar ho camines 7 km més.
4. Hi ha cases que gestionen tot el que es refereix al parc, excepte l’entrada al parc que la cobra directament el govern hi s’ha de pagar en pesos Xilens. Excepte el Paine Grande la resta el gestiona: www.fantasticosur.com el Paine Grande www.verticepatagonia.cl L'hotel Casa Cecilia lloc confortable i gestionen tota classe de bitllets i entades cobren tan en € com en $
5. Preus en Pesos Xilens. X persona
Bus de Puerto Natales al Paine anar i tornar ................... 7500.
Entada al parc ............................................................. 15000.
Catamarà per travessar el llac Peheoe ........................... 11000.
Menjar a cada albergs .................................................. 45000.